Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka memuru olmak

Rüyada banka memuru olmak

Rüyada banka memuru olmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, zor durumda kalınacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rızkından ve gelirinden olacağına işaret eder.

Rüyada banka memuru olmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Rüyada banka memuru görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banka memuru olmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada memurluğa atanmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada orman memuru görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikah memuru olmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işarettir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek işinde uzmanlaşacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments