Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orman memuru görmek

Rüyada orman memuru görmek

Rüyada orman memuru görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orman memuru gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada orman memuru görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada memur olmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet memur olmak maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan memur görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalettir.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada gümrük memuru görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada memurluğa atanmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalettir.

Rüyada memurluğu kazanmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments