Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah memuru olmak

Rüyada nikah memuru olmak

Rüyada nikah memuru olmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada nikah memuru olmak gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Rüyada nikah memuru görmek bol rızık sahibi olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah memuru olmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada orman memuru görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada memur olup atanmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalettir.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada memurluk kazanmak çok rahat bir hayata adım atacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments