Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada memur arkadaş görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek kafasını toparlayamayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada maliye memuru görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada haciz memuru görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada memur olarak atanmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine delalettir.

Rüyada banka memuru görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada belediye memuru görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bilgilerle donanacağına delalet eder.

Rüyada nüfus memuru görmek elindeki işi rayına oturtacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments