Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka memuru görmek

Rüyada banka memuru görmek

Rüyada banka memuru görmek gönlünün ferahlayacağına, eve kapanacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada banka memuru gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Rüyada banka memuru olmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka memuru görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bir ortaklık kurulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Rüyada memurluk sınavına girmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret eder.

Rüyada memurluk kazanmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memur olarak atandığını görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendini memur görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan memur görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada memurluğa atanmak geçim sıkıntısının olmayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments