Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis memuru olduğunu görmek

Rüyada polis memuru olduğunu görmek

Rüyada polis memuru olduğunu görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, kısmetlerin artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada polis memuru olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada polis memuru görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada polis memuru olmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada devlet memuru görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada memur olup atanmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada icra memuru görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin memur olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada memur olamamak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments