Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memurluğa atanmak

Rüyada memurluğa atanmak

Rüyada memurluğa atanmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, gülen yüzünün solacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada memurluğa atanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada memur olarak atanmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada memurluğa atanmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada memur olup atanmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, helal rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada memur olarak atandığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin memur olduğunu görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada banka memuru görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada nüfus memuru görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments