Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonun patladığını görmek

Rüyada balonun patladığını görmek

Rüyada balonun patladığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, sorunlarının sürekli artacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada balonun patladığını gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Rüyada balonun patladığını görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada füzenin patladığını görmek hararetli olayların meydana geleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayın patladığını görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işarettir.

Rüyada yılanın patladığını görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kişinin fakirleşeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, zararların üst üste geleceğine, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabının patladığını görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine yorulur.

Rüyada kafasının patladığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments