Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarının patladığını görmek

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, çok para kazanılacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının patladığını gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kızlık zarı patladığını görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalettir.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin hızlanacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarı kanı görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, mirasa, yeni bir ev alınacağına yorulur.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık zarını patlatmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarını görmek bahtının açık olacağına, ona özlemle sarılacağına, hakkını alacağına inanılır.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalettir.

Rüyada kızlık zarı patlatmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments