Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın patladığını görmek

Rüyada ayın patladığını görmek

Rüyada ayın patladığını görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayın patladığını gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Rüyada ayın patladığını görmek parasının ve makamının artacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine rivayet eder.

Rüyada topun patladığını görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada silahın patladığını görmek destek göreceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine rivayet eder.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Rüyada silah patlamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Rüyada havai fişek patladığını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada silahların patladığını görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments