Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada füzenin patladığını görmek

Rüyada füzenin patladığını görmek

Rüyada füzenin patladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, rızkının da genişleyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada füzenin patladığını gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada füzenin patladığını görmek sorunların tek kalemde silineceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada ayın patladığını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sobanın patladığını görmek iftiraya uğrayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şah damarının patladığını görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada teker patlamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada havai fişek patladığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsün patladığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek üzüntülerinin biteceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments