Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının patladığını görmek

Rüyada ayakkabının patladığını görmek

Rüyada ayakkabının patladığını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayakkabının patladığını gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz halletmeli başkalarına güvenmemelisiniz.

Rüyada ayakkabının patladığını görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağı patlamak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada arabaların patladığını görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ocağın patladığını görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin patladığını görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıbanın patladığını görmek zorlukların aşılacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, geleceğin güzel olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments