Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının patladığını görmek

Rüyada kafasının patladığını görmek

Rüyada kafasının patladığını görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kafasının patladığını gördüyseniz:

  • Herkesin güçlü ya da bilgili olduğu konular var.

Rüyada kafasının patladığını görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada füzenin patladığını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyin patladığını görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine delalettir.

Rüyada tekerin patladığını görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada volkan patladığını görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada lağım patladığını görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada topun patladığını görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabının patladığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments