Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın patladığını görmek

Rüyada yılanın patladığını görmek

Rüyada yılanın patladığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sevinç ve mutluluğa, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın patladığını gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yılanın patladığını görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahın patladığını görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak patladığını görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin patladığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada tekerin patladığını görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet eder.

Rüyada ocağın patladığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir yerin patladığını görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabının patladığını görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments