Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı çikolata yemek

Rüyada ballı çikolata yemek

Rüyada ballı çikolata yemek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ballı çikolata yemek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada ballı çikolata yemek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kendisini ona adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü çikolata yemek eski bir davanın tekrar açılacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı çikolata yemek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli çikolata yemek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada çikolata almak ve yemek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalettir.

Rüyada çikolata alıp yemek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, kalp kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments