Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı çikolata yemek

Rüyada tatlı çikolata yemek

Rüyada tatlı çikolata yemek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, mutlu günler yaşanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı çikolata yemek gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı çikolata yemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata tatlı görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada tatlı çikolata görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kalpli çikolata yemek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, alım gücünün artmasına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bolca çikolata yemek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments