Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle çikolata yemek

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda hemen hemen her konuda bazı değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden çikolata almak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı gofret yemek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret eder.

Rüyada çok fazla çikolata yemek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın çikolata yemek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yeni işlere atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments