Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli çikolata yemek

Rüyada renkli çikolata yemek

Rüyada renkli çikolata yemek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, verimin ve bereketin geleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli çikolata yemek gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada renkli çikolata yemek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli çikolata görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata çalıp yemek haksızlıklara uğranılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük çikolata yemek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, bolluk içinde yaşayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı gofret yemek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulur.

Rüyada bol bol çikolata yemek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments