Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan su dökmek

Rüyada balkondan su dökmek

Rüyada balkondan su dökmek her daim Allah yolunda olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Rüyada balkondan su dökmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada balkondan su dökmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işarettir.

Rüyada kovada su dökmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, külfetinin ve yükünün artacağına delalettir.

Rüyada kaynar su dökmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada denize su dökmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet eder.

Rüyada ölü üzerine su dökmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalettir.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments