Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü üzerine su dökmek

Rüyada ölü üzerine su dökmek

Rüyada ölü üzerine su dökmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, makam edineceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Oluşan olanakları doğru değerlendirebilirseniz en doğru stratejiyle ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ölünün eline su dökmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada ölü üzerine su dökmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek işlerinin çoğalacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye su dökmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments