Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize su dökmek

Rüyada denize su dökmek

Rüyada denize su dökmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada denize su dökmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada denize su dökmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, anlaşmazlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize süt dökmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize tuz dökmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada denize çöp dökmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize çay dökmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarına su dökmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına su dökmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada abdest alana su dökmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments