Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovada su dökmek

Rüyada kovada su dökmek

Rüyada kovada su dökmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Rüyada kovada su dökmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada kovada su dökmek sorunların ortadan kaldırılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Rüyada kovayla su dökmek düşmanlarla beraber oturmaya, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, hem de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kova kova su görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boş su kovası görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada içi su dolu kova görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kovayla su vermek tatsızlıkların aşılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments