Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan korkmak

Rüyada balkondan korkmak

Rüyada balkondan korkmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, iş için gurbete gidileceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada balkondan korkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada balkonda korkmak hasretliğin biteceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan korkmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, bolluk içinde yaşamaya delalet eder.

Rüyada ağlayıp korkmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık ve korkmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağandan korkmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ördekten korkmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada aynadan korkmak söz ve yetki sahibi olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments