Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağandan korkmak

Rüyada papağandan korkmak

Rüyada papağandan korkmak eşlerin boşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağandan korkmak gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Rüyada papağandan korkmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Rüyada küçük papağan görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş papağan görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi papağan görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında papağan görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işarettir.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada papağan resmi görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki papağan görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments