Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda korkmak

Rüyada balkonda korkmak

Rüyada balkonda korkmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda korkmak gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda korkmak saadete ereceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada balkondan korkmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, ondan faydalanacağına yorulur.

Rüyada gemide korkmak iş yaşantısında hırslanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işarettir.

Rüyada bir adamdan korkmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekten korkmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet eder.

Rüyada karıncadan korkmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada civcivden korkmak gelirinin çoğalacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments