Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşmekten korkmak

Rüyada balkondan düşmekten korkmak

Rüyada balkondan düşmekten korkmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulur.

Rüyada balkonda korkmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan korkmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, söz sahibi olacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada düşmek korkmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşmekten korkmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşmekten korkmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments