Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynadan korkmak

Rüyada aynadan korkmak

Rüyada aynadan korkmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada aynadan korkmak gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Rüyada aynadan korkmak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kazancın katbekat artacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulur.

Rüyada ayna takmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kırık ayna görmek mutlu bir insan olunacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz ayna görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayna kırmak görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulur.

Rüyada birden fazla ayna görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynadan geçmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada görmek tüm parasını kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, daha iyi anlaşır olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments