Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık ve korkmak

Rüyada karanlık ve korkmak

Rüyada karanlık ve korkmak çalıştığına değeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık ve korkmak gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Rüyada karanlıktan korkmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, mevki kaybına uğrayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada karanlık ve korkmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta korkmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada insandan korkmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kediden korkmak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet eder.

Rüyada böcek görüp korkmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta korkmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments