Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördekten korkmak

Rüyada ördekten korkmak

Rüyada ördekten korkmak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördekten korkmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada ördekten korkmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada havuzda ördek görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, başarılarını ispat edeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek haksızlık edeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına inanılır.

Rüyada ördek yumurtası yemek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil ördek avlamak gamsız bir hayat süreceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Rüyada evin içinde ördek görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ördek almak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna alamet eder.

Rüyada uçan ördek görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments