Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayıp korkmak

Rüyada ağlayıp korkmak

Rüyada ağlayıp korkmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, şöhretli biri olunacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulur.

Rüyada ağlayıp korkmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Rüyada ağlayıp korkmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazeden korkmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, düşmanından uzak olacağına, yeni bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada arslandan korkmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada sevgiliden korkmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işarettir.

Rüyada aniden korkmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde korkmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada patrondan korkmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığından korkmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments