Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona tutunmak

Rüyada balkona tutunmak

Rüyada balkona tutunmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada balkona tutunmak gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada balkona tutunmak çok önemli başarılar elde edileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma tutunmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kazancın düşeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada demire tutunmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, şansın ve bahtının da açılacağına işaret eder.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada toprağa tutunmak çok büyük başarılara imza atacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklara tutunmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments