Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşerken kurtulmak

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kırılan kalbin onarılacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşerken kurtulmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşerken kurtulmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak insanların saygısının kazanılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments