Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, konforunun yerinde olacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kapalı bi yerden kurtulmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak birçok iş kapısının açılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada dar yerden kurtulmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kurulu düzeni olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı bir yerden kurtulmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı yerden kurtulmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, evine bereket geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments