Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen asansörden kurtulmak

Rüyada düşen asansörden kurtulmak

Rüyada düşen asansörden kurtulmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ayıplı yolara sapacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden kurtulmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak zor durumda kalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada asansörden düşen birini görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada asansörden düştüğünü görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada asansörün düştüğünü görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments