Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşerken kurtulmak

Rüyada denize düşerken kurtulmak

Rüyada denize düşerken kurtulmak giden birinin geri döneceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Rüyada denize düşerken kurtulmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize düşüp kurtulmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak dinç kalacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak ağız tadının yerine geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak büyük atılımlar yapacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, komşular tarafından kötülenileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments