Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine inanılır.

Rüyada düşmekten kurtulmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments