Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan düşerken kurtulmak

Rüyada camdan düşerken kurtulmak

Rüyada camdan düşerken kurtulmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada düşerken kurtulmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, anne baba duası alınacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşüp kurtulmak itibarın sarsılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hem de zengin biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments