Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerken kurtulmak

Rüyada düşerken kurtulmak

Rüyada düşerken kurtulmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak elinin darlık görmeyeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşerken kurtulmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak ekmeğin kesileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken kurtulmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada düşmeden kurtulmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments