Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşeceğini görmek

Rüyada balkondan düşeceğini görmek

Rüyada balkondan düşeceğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşeceğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalet eder.

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments