Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, helal rızka kavuşacağına, dinine bağlı kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, makam sahibi olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek tatsızlıkların yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada balkonun düştüğünü görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments