Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, ticaretinin genişleyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisi paralayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, kazancının helal para olacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının balkondan düştüğünü görmek uykusuz geceler yaşanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, İslami olarak günahlarının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments