Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek hayırlı olayların yaşanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşeni görmek mesleğindeki başarısının artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek olaylı günler geçireceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen birini görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, üzüntülerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments