Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, mutluluğunun artacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek üzüntülerin sona ereceğine, bolluk içine olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulur.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek endişeli durumların son bulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments