Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük işlere girileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek inancından ödün vereceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek bereketli işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkon düştüğünü görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yorulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments