Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düştüğünü görmek

Rüyada balkondan düştüğünü görmek

Rüyada balkondan düştüğünü görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen kadın görmek isteklerinin erteleneceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek uygulayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, işlerini düzene sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını balkondan düştüğünü görmek kendisini korumaya alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments