Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, zafer elde edileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek imkânlarını kaybedeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek kişisel kavgaların son bulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işarettir.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments