Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona bakmak

Rüyada balkona bakmak

Rüyada balkona bakmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkona bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada balkondan bakmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan birine bakmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan denize bakmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Rüyada balkona bakmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin balkonundan bakmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı bakmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments