Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamdan korkmak

Rüyada bir adamdan korkmak

Rüyada bir adamdan korkmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, eksiklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada bir adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada bir adamdan korkmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamlardan korkmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, gün sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adamdan korkmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada yabancı adamdan korkmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak kazançlı işler yapılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada yılanlardan korkmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mafyadan korkmak ticaretinin ilerleyeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına delalet eder.

Rüyada kediden korkmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments