Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide korkmak

Rüyada gemide korkmak

Rüyada gemide korkmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kazancın artmasına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada gemide korkmak gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada gemide korkmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık ve korkmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada gürültüden korkmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Rüyada kovalanmak ve korkmak asık yüzlerin güleceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze görüp korkmak herkesin desteğinin alınacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada balkonda korkmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyden korkmak hasret çekenlerin birleşeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada düşeceğinden korkmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments