Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekten korkmak

Rüyada erkekten korkmak

Rüyada erkekten korkmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, iyilik ve hayır bulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekten korkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada erkekten korkmak art niyetli kişilere uyacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada bir erkekten korkmak hayatı boyunca hep sevileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzmekten korkmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekirgeden korkmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada asansörden korkmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bebekten korkmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, gün yüzü görmeyeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisinden korkmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, işlerinin ters gideceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kedilerden korkmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments